Hangos-térkép nyitólap

Semmelweis Kórház hangos-térképe

 

Előcsarnok

A vezetősávot követve, szemben, egyenesen előre haladva az információs pulthoz érkezünk. A bejárattól balra, a déli falon gyógyszertár van, ezzel szemben, az északi falon mosdóhelyiségeket és egy kávéautomatát találunk.
Jobbra indulva, a keleti fal mentén kétszárnyú ajtón át léphetünk be a baleseti vizsgálók területére. A bejárattól jobbra fordulva, előre megyünk, és a baleseti vizsgálók bejárata mellett balra lévő betegfelvételi pulthoz érkezünk. Ha itt balra fordulunk, elérjük a kórház hotelépületének belső bejáratát. Itt, a földszinten vannak a liftek, amelyekkel a felső, 10 szint is elérhető, valamint itt van a sürgősségi betegellátás is.
Az északi falon az információs pulttól jobbra található egy a térben szabadon álló rövid lépcsőház, amely csak az 1. emeletig visz.
Egy rövid és egy hosszabb emelkedő szakasszal egyszer balra fordulva halad az emeleti pihenő részhez, a büfé melletti várakozásra kijelölt helyhez.
Az előcsarnokban 14 darab négyzetes (kb. 30X30 cm) oszlop található három sorban, ezért figyelmesen, pásztában haladjunk.
A folyosók, előcsarnokok burkolata kőpadló, az osztályoké PVC.